Drobečková navigace

Úvod > Archiv > Aktuality - archiv > VÍTÁNÍ JARA V PODKRKONOŠÍ

VÍTÁNÍ JARA V PODKRKONOŠÍ



Datum konání:
4.5.2013

Vítání jara v Podkrkonoší.jpg
OTEVÍRÁNÍ TURISTICKÉ SEZÓNY NA ZVIČINĚ

PODKRKONOŠÍ - jako každý rok i letos nám dovolte Vás co nejsrdečněji pozvat na symbolické otevírání turistické sezóny, které proběhne v soboru 4. května 2013 od 10:00 hod. na Zvičině. Promoakce je pořádána sdružením Podzvičinsko, které spravuje cestovní ruch na území Podkrkonoší.

Tato kulturně-sportovní akce je pořádána v rámci projektu "Propagace Podkrkonoší", který je financován z ROP NUTS II Severovýchod.

Již tradičně je akce pořádána v rámci společné akce Vítání jara v Podkrkonoší, kdy jsou spojeny akce Otevírání sezóny na Zvičině, Májové víno na Kuksu a s akcí hotelu Pod Zvičinou. Doprovodný program je připraven i ve městě Dvůr Králové nad Labem. Akce budou propojeny autobusovou linkou firmy OSNADO a vlakovým motorovým vláčkem společnosti MBM Rail s.r.o.

Otevírání turistické sezóny probíhá ve spolupráci s MAS Podchlumí a s DDM Jedničkou ze Dvora Králové nad Labem. Od 10:00 hod. do 14:00 hod. je pro děti i dospělé připraven bohatý program. Přijďte si zasoutěžit v různých hrách na téma příroda v Podkrkonoší, zůčastnit se soutěže v malování, vyzkoušet si bagrování, posedět si při poslechu živé hudby, okusit kostelní atmosféru při varhanním koncertu pana Nepilého, ochutnat či zakoupit si POKDRKONOŠÍ regionální produkt, trdelník, langoš, bramborové spirálky aj. nebo si prohlédnout informační materiály Podkrkonoší. Občerstvení zajišťuje Raisova chata. Přijďte v soboru 4. května strávit příjemný den, dorazí i dráček Zvičiňáček!

vítání_jara_A3.pdf
zvičinaA3.pdf